Izak Košir

5. 7. 2019  |  Mladina 27  |  Kultura  |  Dogodki

Ana Desetnica 2019, Ljubljana, Krško, Novo mesto, Celje, Sežana, Škofja Loka, Ilirska Bistrica

Do 07/07

Britanska skupina Mimbre

Britanska skupina Mimbre
© Arhiv Ane Desetnice

V sredo se je začel 22. mednarodni festival uličnega gledališča Ana Desetnica, ki bo trajal vse do nedelje. Tudi letos bo potekal na različnih prizoriščih v enajstih slovenskih krajih. V prestolnici se bo petkov program odvijal od 17.30 do 22. ure na lokacijah v središču Ljubljane na Slovenski cesti, od Figovca do Konzorcija. Začel se bo s predstavo Galerija na postaji na Slovenski cesti, v kateri nastopata Jernej in Simona Žnidar, člana mednarodno znane žonglerske umetniške skupine Čupakabra, zaključil pa z uprizoritvijo Visoko pred glavno pošto, ki je mešanica plesa, gledališča in cirkusa, izvaja pa jo britanska ženska skupina Mimbre. Enaka časovnica (z drugimi predstavami) bo tudi dan pozneje, kar bo obenem sklepni dan predstav v Ljubljani, ki pa se bodo še nadaljevale v nedeljo v Ilirski Bistrici. Celoten program s časovnico za vsa mesta (s predstavitvami posameznih uprizoritev) si lahko ogledate na spletni strani www.anamonro.si/festivali/ program-ana-desetnica2019.

 

Celoten članek je na voljo le naročnikom. .

Zakup člankov

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890. Kodo, prejeto na telefon, prepišite v spodnje okence in takoj boste boste lahko dostopali do vsebin.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Mladina digital - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate .
Z dolgoročno NAROČNINO prihranite tudi do 25 %!

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.