Uredništvo

 |  Politika

Hojs: »Ne poznam nikogar, ki bi delal v kleti na Trstenjakovi«

IZJAVA DNEVA 

"Moram reči, da težko odgovarjam za druge, sam sem uporabnik Twitterja od leta 2012, lažnega profila nikoli nisem uporabljal, vedno sem svoja mnenja izražal na tem profilu jasno in odprto, mnogokrat mnogim nevšečno. Ne razumem, zakaj se ljudje skrivajo pod lažnimi profili. Dejstvo je, da mora desni del politične scene uporabljati družbena omrežja zato, da ljudje pridejo do informacij."

"Ne poznam zgodb o kleti na Trstenjakovi, sam ne poznam nikogar, ki bi delal v kleti. Za profil, ki ga je uporabljala Alenka Jeraj, pa je jasno povedala, da ga je uporabljala ona. Da si je poleg svojega ustvarila še profil Kopriva, tega nikoli ni skrivala."

(Notranji minister v Janševi vladi Aleš Hojs je včeraj v oddaji Tarča na TV Slovenija zatrjeval, da ne ve, kdo upravlja z lažnimi profili na Twitterju, ki podpirajo politiko stranke SDS, skrbijo za provladno propagando in diskreditirajo politične nasprotnike) 

Aleš Hojs, minister za notranje zadeve, med nastopom v včerajšnji oddaji Tarča na TV Slovenija

Aleš Hojs, minister za notranje zadeve, med nastopom v včerajšnji oddaji Tarča na TV Slovenija
© RTVSLO

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.