Uredništvo

 |  Politika

»Janša je Golobu skopal jamo in sam vanjo padel«

IZJAVA DNEVA

"Janša še vedno misli, da je treba vsem, ki mislijo drugače ali ga celo kritizirajo, zapreti usta. Jim preprečiti, da bi javno povedali svoje mnenje. Na tem je temeljila logika njegovega nadziranja volilne kampanje. Ki je bila ne samo bizarna. Ampak je bila eden temeljnih razlogov, zakaj je izgubil volitve. V duhu te zablode je iz volilnih soočenj odstranil vse usposobljene novinarje. In si pripeljal Pirkoviča. Ki je Janšo ne samo medijsko blamiral, ampak tudi pokopal."

"JJ ni dojel, da bi mu bistveno bolj od Pirkoviča koristila Erika. Če bi soočenja vodila Erika, bi mu postavljala neprijetna vprašanja, on pa bi se lahko pritoževal, kako neobjektivna da je bila. Lahko bi igral vlogo žrtve. S tem, da drugače misleči niso smeli voditi predvolilnih soočenj, pa si je sam skopal jamo. In sam vanjo padel. Seveda je mislil, da bo vanjo padel Golob."

(Vesna V. Godina v Večerovi kolumni o tem, da je Janez Janša samo nadaljevalec oz. ponavljalec napačnih socialističnih praks)

Janez Janša

Janez Janša
© Borut Krajnc

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.