Uredništvo

 |  Politika

»Zakaj za predsednika republike ne kandidira Janez Janša«

IZJAVA DNEVA

"Nekaj mesecev pred letošnjimi predsedniškimi volitvami slovenska desnica še vedno ni predstavila svojega kandidata. Najbrž zato ne, ker ga sploh nima. Ker so očitno že vnaprej vrgli puško v koruzo. K temu je verjetno pripomogel tudi velik poraz na zadnjih parlamentarnih volitvah."

"Janez Janša je v predsedniški tekmi skuril že dva evropska poslanca – Milana Zvera in Romano Tomc, zdaj čakamo na tretjo 'žrtev'. Govori se o Anžetu Logarju, ki se je že pred štirimi leti žrtvoval v županski tekmi v Ljubljani in pogorel proti Zoranu Jankoviću. Če bo Logar tokrat rekel ne, bi lahko Janša po žerjavico v ogenj poslal žensko – razvpito psihoanalitičarko iz Moravč Nino Krajnik, morda celo njenega medijskega promotorja Jožeta Možino."

"Pravo vprašanje pa je, zakaj za predsednika republike ne kandidira Janez Janša? S tem bi gotovo kronal svojo bogato in dolgoletno politično kariero. Se boji poraza? Saj ne bi bil prvi. Poraz namreč."

(Novinar Silvester Šurla o tem, da desnica še ni predstavila svojega kandidata za predsedniške volitve; via Reporter)

Janez Janša

Janez Janša, večni predsednik SDS
© Borut Krajnc

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.