Uredništvo

 |  Družba

Nika Kovač Urošu Urbaniji / »Se vam to ne zdi nekoliko partijsko?«

IZJAVA DNEVA

"Gospod Urbanija, sama sem generacija rojena leta 1992. Ne poznam partijskega režima. Vseeno pa mi je nekaj stvari čudnih. Se vam ne zdi čudno, da je človek, ki je bil zadolžen za vladno komuniciranje, postal direktor televizije. Se vam ne zdi čudno, da je piarovka takratne največje vladne stranke postala urednica programa?"

"Se vam ne zdi čudno, da je takratna vladajoča stranka v programski svet nastavila samo ljudi svoje koalicije? Se vam ne zdi čudno, da član programskega sveta pravi, da 21 svetnikov voli kot en mož? Priznam, sama sem rojena v drugih časih in morda ne razumem ... Se vam to ne zdi nekoliko partijsko?"

(Direktorica Inštituta 8. marec Nika Kovač na soočenju z direktorjem Televizije Slovenija Urošem Urbanijo o tem, da je stanje na javni televiziji, ki je bila popolnoma politično prevzeta s strani stranke SDS, nevzdržno; via N1

Soočenje Nike Kovač in Uroša Urbanije na N1

Soočenje Nike Kovač in Uroša Urbanije na N1
© N1

EaJSWf7yfgU

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.