Uredništvo

 |  Svet

Kako nizko še lahko pade opozicija po tej blamaži, ki si jo je privoščila Kopriva?

IZJAVA DNEVA

"Toda če debilizme internetnih marginalcev še lahko nekako ignoriramo, pa ne moremo ignorirati debilizmov poslancev. Niti opozicijskih poslancev. Resno: kako nizko še lahko pade opozicija po tej blamaži, ki si jo je privoščila Kopriva? Kako je mogoče, da so poslanski standardi padli tako nizko, da se poslanki zdi dopustno zastaviti poslansko vprašanje vladi v zvezi z nečim, kar je evidentno in že po zdravi pameti neresnično, neverjetno, nemogoče. Kako je mogoče, da si poslanka drzne izkoriščati mehanizem poslanskega vprašanja za nekaj, za kar si sama želi, da bi bilo res?"

(Kolumnist Marko Crnkovič o tem, da je poslanka SDS Alenka Jeraj Kopriva nekje slišala ali prebrala, da je bilo samo v prvih treh mesecih letošnjega leta samo v Ljubljani sedeminpetdeset posilstev in da je bilo vseh sedeminpetdeset storilcev nezakonitih priseljencev; via Večerova priloga V nedeljo)

Alenka Jeraj

Alenka Jeraj
© Uroš Abram

PREBERITE TUDI:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.