Uredništvo

 |  Politika

»Janša ni tako naiven«

IZJAVA DNEVA

"Janša ni tako naiven, da bi pričakoval, da bo Logar podpisal izjavo o neomajni zvestobi in pripadnosti SDS. Imamo vse razloge za domnevo, da je pričakoval, da je ne bo podpisal. Ves ta PR s podpisovanjem so si tako ali tako izmislili samo zaradi Logarja, da bi lahko s prstom pokazali nanj kot na (potencialnega) izdajalca. Ker saj menda ne dvomijo v Grimsa ali Mahniča?"

"Toda zakaj pravzaprav mečejo Logarja iz stranke? S tem se lahko resda znebijo nezanesljivega, zaupanja nevrednega člana, toda Logar jim ne more narediti škode, dokler je v SDS. Več škode jim lahko naredi, če gre in ustanovi svojo stranko. Zakaj torej pospešujejo njegov izstop oziroma povečujejo verjetnost njegovega izstopa?"

(Kolumnist Marko Crnkovič v kolumni za Večerovo prilogo V nedeljo o tem, zakaj Anže Logar, Eva Irgli in Dejan Kaloh, poslanci SDS, niso podpisali izjave, da bodo do konca mandata delovali kot člani SDS in člani poslanske skupine SDS)

Janez Janša in Anže Logar

Janez Janša in Anže Logar
© Robert Balen / Večer

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.