666

 |  Mladina 49  |  Kultura  |  Plošča

Heavy Heavy Low Low: Turtle Nipple And The Toxic Shock

2008, Ferret Music

+ + + +

 

 

Pri Ferretu se deklarirajo kot hardcore založba in glede na nekatere izvržke to tudi resnično so. Ne ravno rosno mlada zasedba Heavy Heavy Low Low tej definiciji še dodatno pritrjuje. Najnovejši plošček omenjene zasedbe slušatelju ponuja obilico hardcore drže, ki jo sestavljajo kaotična brenkala, živčna tolkala in kričeči bljuvajoči vokali večnih upornikov. Dinamična in razgibana godba z delčkom čudaštva ter možganske bolezni, brez potrebe po sozvočju z modnimi smernicami pogoltne godbene industrije, je tisto, kar udari pečat celotnemu ploščku. Ob koncu poslušalca počastijo še s prastaro priredbo skladbice Wasted, ki jo je nekoč davno izvajala skupina Black Flag. Razčefuk.


 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.