Stanka Prodnik

 |  Mladina 10  |  Kultura  |  TV

O precenjenih medijih

Teden za Crnkoviča in Ciciban

Marko Crnkovič je dan po intervjuju z Ladom Ambrožičem dobil Jurčičevo nagrado

Marko Crnkovič je dan po intervjuju z Ladom Ambrožičem dobil Jurčičevo nagrado
© Miha Fras

Med koncem Misije Eme in začetkom nove oddaje našega najljubšega nedeljskega voditelja Maria smo se znašli v obdobju, ko so se kot ena za drugo dogajale čudne stvari. Najprej smo v petkovih Odmevih poslušali, da je odziv državljanov na novo kampanjo trgovca Spar ksenofoben, potem smo izvedeli, da se je v kampanjo za družinski zakonik baje vključil še Ciciban, dokončno pa smo padli vznak, ko smo izvedeli, da je letos poleg kolumnista Marka Crnkoviča Jurčičevo nagrado za izjemno in še posebej ažurno urednikovanje prejel Uroš Urbanija, ki mu je v času Pahorjeve vlade uspelo ohraniti trdnjavo MMC, kjer so znali kdaj objaviti tudi leto dni staro novico o zadevi Patria.

V težkem pričakovanju Marieve vrnitve smo se nedelje navadili preživljati z Anjo Križnik Tomažin in njenim čezmiznim kramljanjem o erekcijah. A to nedeljo smo namesto novih razkritij dobili največje uspešnice, kjer so nas ponovno spomnili, kako je Boris Cavazza razglabljal o viagri, Jasna Kuljaj pa je ugotavljala, da bi bilo včasih fino imeti enega moškega za finance, drugega za seks, pa še kakšnega zraven za pogovor. Seveda je vse to prava milina v primerjavi s kvantanjem v oddaji Na zdravje!, pa vendar smo nad oddajo Ugani, kdo pride na večerjo še vedno močno začudeni. A pustimo si čas, morda tudi mi posvojimo koncept, da se v nedeljo popoldne namesto spremljanja formule ali ponovitve narodno-zabavne oddaje ob biftku pogovarjamo o naših posteljnih avanturah.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.