Goran Kompoš

20. 1. 2017  |  Mladina 3  |  Kultura  |  Dogodki

Drugačen festival

Tudi tretji festival Ment stavi na domače in tuje glasbenike, ki se šele uveljavljajo

Deerhoof, najprepoznavnejše ime letošnjega Menta

Deerhoof, najprepoznavnejše ime letošnjega Menta
© Joe Singh

Kmalu bo v Ljubljani že tretjič potekal Ment, festival, s katerim se je Slovenija predlani vpela v mrežo sorodnih evropskih »showcase« festivalov. Njihova glavna ideja je povezovanje medijsko za zdaj še manj izpostavljenih glasbenikov, pa tudi glasbenih menedžerjev, koncertnih promotorjev, novinarjev in drugih udeležencev glasbenega trga. In sodeč po prvih dveh izvedbah si je Ment postavil dobre temelje. V Ljubljano so prišli akterji iz dobršnega dela Evrope, nekateri bendi so si z dobrimi nastopi pridelali kakšen koncert (v tujini), na svoj račun pa so z zanimivo in žanrsko raznovrstno ponudbo prišli tudi koncertni obiskovalci.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.