Uredništvo

 |  Družba

Izposojevalnica predmetov za prosti čas vabi vse z znanji in veščinami

Na natečaj Knjižnice REČI se lahko prijavijo mladi do 29. leta

Organizacija filmskega večera, delavnica mizarskih veščin ali pisanja kratkih zgodb, pogovorne skupine, tarok turnir, učna ura pravilnega robljenja hlač – vse to so dejavnosti, ki bogatijo skupnost. Knjižnica REČI, neprofitna izposojevalnica predmetov za prosti čas, ki deluje v ljubljanskem Savskem naselju, zato vabi vse z znanji in veščinami, ki bi jih radi delili s svetom, da se prijavijo na projekt Knjižnica REČI + TI ti. Prijavijo lahko enkratno aktivnost ali pa takšno, ki bo med junijem in oktobrom 2021 potekala v seriji več srečanj.

Do konca maja bo ekipa Knjižnice REČI izbrala sedem predlogov, sedem novih aktivnosti, ki se bodo odvile v knjižnici. Izbranim aktivnostim bodo pomagali z nasveti in s kritjem do 200€ za nakup materialov. S projektom želijo pomagati mladim do 29. leta razvijati dobro idejo za aktivnost.

Razpis je odprt do 20. maja, vsi zainteresirani pa se lahko prijavijo na tej spletni povezavi, več informacij pa boste našli tu

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.