Uredništvo

 |  Politika

Janševe dolge lovke okoli vratu RTV Slovenija

PODKAST IN MEDIA RES

Novi podkast s Tadejem Štrokom in Borisom Vezjakom ponuja analizo treh izbranih tem v političnem in družbenem dogajanju zadnjih štirinajstih dni: o tem, kako Janša in njegovi stegujejo svoje lovke po RTV Slovenija in zakaj Igor E. Bergant ne verjame v tezo o političnem prevzemu njegove hiše. Nato s temo, kako sta se Tonin in njegov veliki brat podala še v polje visokega šolstva, kjer bi novačila sebi lokalne vojaške kadre, novo vojaško akademijo pa bi upravljal kar obrambni minister. Na koncu pa še o neverjetnem debaklu krščanskih demokratov, ki bi v parlamentu mimogrede ukinili demokracijo, poslovnik in bili sklepčni po svoje.

"Politična entropija v državi se veča, večjega kaosa v zgodovini Slovenije še ni bilo, beseda in resnica nista še nikoli bili manj vredni, laž in manipulacija pa cvetita na vsakem koraku. Pomagamo si lahko samo sami, zato vabljeni k poslušanju," sta zapisala avtorja podkasta IN MEDIA RES.

n06ssX-8K60

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.