Uredništvo

 |  Politika

NAJBOLJ BRANO 2022 / Premier, ki ni tarnal, žalil, lagal in kazal s prstom na druge

Kaj se je avgusta dogajalo na TV Slovenija in POP TV, ko so gostili premierja Roberta Goloba?

Uroš Slak in Robert Golob v oddaji 24ur zvečer

Uroš Slak in Robert Golob v oddaji 24ur zvečer
© POP TV

Ob koncu leta vam bomo na spletni Mladini v branje ponudili letos najbolj brane članke. Eden od njih je tudi v 34. številki objavljena TV kolumna Stanke Prodnik, v kateri je analizirala gostovanje premierja Roberta Golob po sto dneh vlade na TV Slovenija in POP TV.

"Na stoti dan vlade je premier Robert Golob gostoval na obeh velikih televizijah: na TV Slovenija ga je gostila Tanja Starič, na 24ur zvečer na POP TV pa Uroš Slak. A če je ost te rubrike praviloma usmerjena v novinarsko delo, smo tokrat vzeli pod drobnogled kar premiera Roberta Goloba. Zdaj namreč ni več novi predsednik vlade, človek, ki mora svojo funkcijo še spoznati, nabralo se je tudi že dovolj konfliktnih situacij in konkretnih dogodkov, da ga ni več mogoče obravnavati z dobrohotnostjo, ki naj z naše strani pritiče nekomu, ki svojega delovnega mesta še ne pozna dobro. Po stotih dneh ga obravnavamo že kot vsakega drugega profesionalca v politiki, ni več novinec, časa je imel dovolj, da se je privadil, pozanimal, naučil, tudi komunikacije z mediji," je v članku med drugim zapisala Prodnik.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE NA TEJ SPLETNI POVEZAVI (Premier, ki ne tarna, žali, laže in kaže s prstom na druge) >>

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.