Vprašljiva zasebnost na Facebooku
Slednje pomeni, da uporabniki Facebooka ne morejo več videti profila, ki je bil deaktiviran, hkrati pa so vsi podatki o uporabniku še vedno shranjeni. Pozitivna stran tega naj bi bila, da lahko uporabnik kadarkoli znova aktivira svoj profil skupaj z vsemi že podanimi podatki, negativna plat pa je, da je tako rekoč nemogoče izbrisati veliko količino osebnih podatkov.