Borut Mekina

7. 6. 2013  |  Mladina 23  |  Politika

Janša na procesu tudi po Mladini

Nove male laži obsojenega korupcije

Na tiskovni konferenci po izrečeni sodbi se je Janez Janša lotil tudi Mladine. Dejal je, da je sodnica prebrala to, »kar je bilo napisano s strani žene človeka, ki me je pred 25 leti aretiral. V obtožnem predlogu, ki je bil mesec dni prej objavljen v reviji Mladina. Pozorno sem poslušal branje te sodbe in na nekem mestu se mi je zazdelo, da v nekih točkah odstopa od obtožnega in je bolj podobna tekstu od Mladine. V tekstu od Mladine je pisalo, da je Zagožen predsednik gospodarske komisije SDS, kar je sodnica ponovila. In v Mladini je pisalo, da je bil Zagožen vodja direktorata za logistiko, česar v času, ko sem bil jaz minister, ni bilo. Sklepam, da se je prepisovalo iz političnega tednika. Ali pa je tisti, ki je pisal za politični tednik, pisal to sodbo.« Ravno tako, je dejal Janša, tudi gospodarske komisije SDS nima.

 

Celoten članek je na voljo le naročnikom. .

Zakup člankov

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890. Kodo, prejeto na telefon, prepišite v spodnje okence in takoj boste boste lahko dostopali do vsebin.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Mladina digital - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate .
Z dolgoročno NAROČNINO prihranite tudi do 25 %!

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.