Danes je nov dan

 |  Družba  |  Agrument

Vrhovni glasnik janšizma

Danes je nov dan

Danes je nov dan

Direktor Urada Vlade RS za komuniciranje Uroš Urbanija je v času svojega mandata poskrbel, da je ta sicer strokovna služba postala še eno trobilo stranke SDS. Po sistematičnem uničevanju Slovenske tiskovne agencije, prepovedovanju gostovanj v medijih in pretakanju javnih sredstev v zasebne žepe se Janšev glavni cenzor zdaj najraje ukvarja z bizarnimi analizami poročanja RTV Slovenija. 

Ironično je, da Urbanija novinarjem brez metodološke podlage očita pristransko poročanje, sam pa v napadih na politične nasprotnike brezsramno laže ali pa si v propagandne namene prisvaja vladne kanale na družbenih omrežjih. S tem ponovno dokazuje, da podporniki trenutne vlade sami pogosto počnejo ravno tisto, kar očitajo drugim.

A njihovi prozorni poskusi h koritu za še en mandat spraviti Janeza Janšo delujejo vedno bolj obupano. Vsi pritiski, manipulacije ter podrejanje medijev in drugih javnih institucij ne bodo pomenili nič, če se nas bo 24. aprila dovolj odpravilo na volišča!

Agrument ustvarja Danes je nov dan.

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.