Max Modic

27. 6. 2008  |  Mladina 26  |  Kultura  |  Plošča

Toby Keith: 35 Biggest Hits

2008, Universal Music, Menart

 

 

Toby je ameriška zgodba o uspehu. Leta 1993 je z naftnih polj s songom Should Have Been a Cowboy šinil naravnost med zvezde, a zgrešil priznanje za najuspešnejšega debitanta. Zamenjal je založbo ter po 11. septembru poletel na krilih novokomponirane patriotske evforije in Busheve retaliacijske politike. Mutiral je v trmoglavega, bankabilnega, desnosučnega kavboja, ki je z verige snel robata čustva preprostega jeznega Američana in skoval hit Courtesy of the Red, White and Blue (The Angry American), bojda spisan že dan po newyorškem sodnem dnevu. Kakorkoli že, brez močnih čustev nikoli ni bilo dobrega countryja in kontroverznemu Tobyju lahko očitate karkoli, le tega ne, da je slab pevec. V trenutkih prisebnosti, ki jih na tej dvojni kompilaciji ne zmanjka, Toby občasno res zveni kot novi Garth Brooks.


 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.