666

 |  Mladina 13  |  Kultura  |  Plošča

Extreme Noise Terror: Law Of Retaliation

2008, Osmose Production

Ko se govori o pionirjih grindcora, se beseda po navadi ustavi pri skupini Napalm Death, vendar je tu še nekaj markantnih zasedb, recimo Extreme Noise Terror, ki je raje ostala v bolj punkerskih sferah kot pa metalskih. Seveda gre omeniti tudi to, da je zasedba ENT na vrhuncu slave spacala sodelovanje s KLF, kar pa je ni ravno lansiralo med zvezde. Album Law Of Retaliation, ki je luč sveta ugledal po skoraj sedmih letih od zadnjega izdelka, lahko slušatelja ponese v preteklost kričavega grindcorepunka, ko je zvočnike plastičnih stolpov vse povprek brez milosti uničeval izdelek A Holocaust In Your Head. Živalski
grindpunk, ki mu ni para, je z zadnjim izdelkom ponovno zasijal v najboljši luči in po skoraj 25 letih zveni enako napadalno kot nekdaj. Primitivno.


 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.