Stanka Prodnik

 |  Mladina 38  |  Kultura  |  TV

TV komentar / Same ženske

So se v uredništvu Tarče sploh zavedali, kako bizarno je narediti oddajo, kjer politike izbereš po spolu?

Erika Žnidaršič naredi feministično oddajo.

Erika Žnidaršič naredi feministično oddajo.
© TV Slovenija

Takole se je začela Tarča v četrtek, 14. septembra. Erika Žnidaršič: »Dober večer! Tarča nocoj s predsednicami in podpredsednicami političnih strank o prihodnosti slovenske politike. Tanja Fajon, predsednica SD, Asta Vrečko, predsednica Levice, Jelka Godec in Vida Čadonič Špelič, podpredsednici SDS in Nove Slovenije, namesto že potrjene podpredsednice Gibanja Svoboda Urške Klakočar Zupančič pa so nam tik pred zdajci v oddajo poslali poslanko Tamaro Vonta. Komaj so se začeli postopki evidentiranja kandidatov za evropske volitve, že so se začela prerivanja. Kdo si želi v Bruselj in tja ne bo mogel …« Naj se na tej točki ustavimo. Saj vsi vemo, zakaj so izbrali žensko sestavo. Takole gredo stvari. V SDS so se odločili, da bodo poslali v Tarčo Jelko Godec. Pravzaprav se ni bilo treba veliko odločati; jasno je, da se Janša v takih oddajah ne pojavlja, kajne? No, pride le, če pride iz Svobode Robert Golob. Potem pride tudi Janša.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.