Marcel Štefančič, jr.

 |  Mladina 1  |  Kultura  |  Film

Kapsule

/media/www/slike.old/mladina/slovidvdjoydivision2.jpg

 

Joy Division: Nagli vzpon & nagli propad postpunkovskega benda, ki je opeval avtodestruktivnost. Efektni, dobro informirani, lepo zaobljeni doku hommage Ianu Curtisu & njegovim.

Mumija 3: Grobnica zmajskega cesarja: Ko od mrtvih vstane Jet Li, si Brendan Fraser zaželi, da bi bil v Egiptu - ali pa vsaj, da bi bil Indy. Posebna edicija. Plus Maria Bello.

Iskan: James McAvoy je mali hipohonder, ki ga tako ponižujejo, da postane hitman. Akcijski bullet-time ringelšpil via Timur Bekmambetov. Posebna edicija. Plus Angelina Jolie.

Beg iz zapora - III. sezona: Če ste gledali II. sezono, potem veste, da jo je težko potolči, zato so III. sezono prelevili v Polnočni ekspres. Jebena »Družba«! Wentworth Miller & Dominic Purcell.

Norenje 2: Štirje prijatelji, ki potujejo v Las Vegas, padejo pred tovornjak Rustyja Naila, ki je vedno pripravljen na torture porn. Road movie katastrofe. Nicki Aycox & Nick Zano.

Vitez teme: Joker preveč ljubi kaos, da bi Gotham prepustil Batmanu - Batman preveč ljubi samega sebe, da bi Gotham prepustil Jokerju. Prepusti mu le najboljše replike. Christian Bale vs. Heath Ledger.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.