Destruktivna kritika

Lahko se seveda ne strinjamo s posamičnimi potezami vlade, a hkrati se moramo zavedati, da druga možnost, torej predčasne volitve, ne prinaša odrešitve. Celo nasprotno.

Odbor za pravično in solidarno družbo zahteva odstop finančnega ministra Čuferja, 18. september 2013

Odbor za pravično in solidarno družbo zahteva odstop finančnega ministra Čuferja, 18. september 2013
© Borut Krajnc

Odgovorni urednik Mladine Grega Repovž je v 28. št. Mladine z dne 12. julija 2013 v uvodniku Bavconova misel z mojim soglasjem navedel del pisma, ki sem ga napisal članom Odbora za pravično in solidarno družbo. V pogovoru mi je predlagal, naj tudi sam napišem za Mladino, kaj si mislim o političnih razmerah v tem času v Sloveniji. Odzivam se na to povabilo zlasti zato, ker se mi zdijo moji pogledi, ki jih je navedel Repovž, zdaj še bolj utemeljeni. Seveda se lahko motim in tudi zato se mi zdi prav, če se oglasim, saj sem prebral in slišal nekaj ugovorov, od katerih me je najbolj presenetil odgovor cenjenega profesorja dr. Dušana Kebra v Dnevnikovem Objektivu.

 

Celoten članek je na voljo le naročnikom. .

Zakup člankov

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890. Kodo, prejeto na telefon, prepišite v spodnje okence in takoj boste boste lahko dostopali do vsebin.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Mladina digital - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate .
Z dolgoročno NAROČNINO prihranite tudi do 25 %!

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.