Martin Kovač

23. 10. 2015  |  Mladina 43  |  Družba

Cirkus v K4

Alternativna in avtonomna študentska klubska produkcija po 30 letih zamira, na pogorišču pa vznikajo javno-zasebna partnerstva

Koncert Helene Blagne v Roza disku kluba K4 leta 1994

Koncert Helene Blagne v Roza disku kluba K4 leta 1994
© Miha Fras

Legendarna ljubljanska študentska diskoteka K4 se znova spreminja, konec je dosedanje lastne neodvisne klubske produkcije, v prihodnji sezoni bo klubski program na Kersnikovi 4 oblikovalo in vodilo zunanje podjetje. Študentska organizacija Univerze v Ljubljani (ŠOU) ne predvideva zadostnih sredstev za financiranje klubske dejavnosti, zato je Zavod Kersnikova, ki upravlja prostore K4, v začetku septembra objavil razpis za oddajo prostorov diskoteke.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.