Martin Kovač

8. 1. 2016  |  Mladina 1  |  Družba

Pogača funkcionarjem …

… drobtinice socialno ogroženim

Študentska organizacija Univerze v Ljubljani (ŠOU) je v začetku tedna objavila nov razpis za denarno pomoč Fundacije Študentski tolar za socialno ogrožene študente. Ti bodo lahko zaprosili za 49.500 evrov nepovratnih sredstev. Letos je v Študentskem tolarju za socialno najbolj ogrožene študente skupno predvidenih 137 tisoč evrov. Znesek je enak lanskemu, a občutno nižji kot pred nekaj leti. Predsednik ljubljanske študentske organizacije Rok Liković pravi, da programi socialnih pomoči »niso osnovno poslanstvo ŠOU, čeprav jim posvečamo veliko pozornosti,« in dodaja, da ŠOU leta 2016 navkljub okrnjenemu proračunu še naprej finančno podpira Fundacijo Študentski tolar.

 

Celoten članek je na voljo le naročnikom. .

Zakup člankov

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890. Kodo, prejeto na telefon, prepišite v spodnje okence in takoj boste boste lahko dostopali do vsebin.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Mladina digital - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate .
Z dolgoročno NAROČNINO prihranite tudi do 25 %!

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.