IK, STA

 |  Svet

Monica Lewinsky šokirana nad Trumpovo izbiro

"To je definitivno dan, ko rečeš, a me vi zaj***vate?"

Komentar Monice Lewinsky na Twitterju

Komentar Monice Lewinsky na Twitterju
© Twitter

Monica Lewinsky je bila zelo presenečena nad odločitvijo ameriškega predsednika Donalda Trumpa, kdo ga bo v njegovi odvetniški ekipi zastopal na sojenju v senatu zaradi ustavne obtožbe. Med njimi bo namreč tudi posebni tožilec, ki je preganjal bivšega predsednika ZDA Billa Clintona, Ken Starr.

Monica Lewinsky, ki je bila kot nekdanja pripravnica v Beli hiši v središču ustavne obtožbe proti Clintonu, je to odločitev Trumpa sprejela kot "deja vu". "To je definitivno dan, ko rečeš, a me vi zaj***vate?" je zapisala na Twitterju.

Ken Starr je dolga leta preiskoval Clintona, na koncu pa so njegova razkritja pripeljala do njegove ustavne obtožbe zaradi laganja o spolnem razmerju z Lewinskyjevo.

Trumpovo odvetniško ekipo bosta sicer vodila glavni pravnik Bele hiše Pat Cipollone in Trumpov osebni odvetnik Jay Sekulow. V ekipi bo tudi nekdanja pravosodna ministrica Floride Pam Bondi, pa celo nekdanji odvetnik O.J. Simpsona Alan Dershowitz in nekdanji direktor FBI Robert Ray.

O50NvGrOx2k

FmiDHPZm63g

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.