Rolanje po sceni

Po blitzkrieg nastopu Goloba na strehi v Odmevih voditeljica Grozovita Pesek še vedno ne ve, kje se je glava drži. (na urbanijev ukaz bo odšla na resetiranje v lepeno press)

Novi lastnik Nova24 Boris Tomašić je ugotovil, da blage protikomunistične metode rumenih jopičev, štajerske varde, mahnič-piggyjevih lovcev in verbalna ogenj in žveplo NoreTV ne zadoščajo več. (na podlagi izkušenj v argentini se že loteva ustanavljanja odredov smrti press)

Ex policijskega ministra Hojskača čaka odločitev, kje v mednarodnem prostoru bo uporabil svoje protiprotestniške izkušnje. (na izbiro ima poveljevanje vodnim topovom v šrilanki, braziliji, belorusiji ali gazi press)

WDF gre depolitizacija javne RTV odlično od rok. (četica ubernadstrankarskih novinarjev in urednikov, možina, rebernica, grozovita, je dobila idealnega poveljnika – poosebljenje apolitičnosti urbanijo press)

Takoj po izjavi Nataše Pirc - Murglar, da bi še predsednica države iz iste stranke spominjala na »orbanizacijo«, se je na študijski obisk pri Golobu na strehi napovedala delegacija združene madžarske opozicije. (njene člane zanima, kako bi tudi oni dosegli tako orbanizacijo press)

Predsednik Barbika je ponosen in ganjen, ker je naš metalec diska Kristjan Čeh dobil zlato medaljo na svetovnem prvenstvu. (tudi sam se je v mladosti rad metal po disku press)