Ivan Ilovar

22. 6. 2011  |  Mladina 3  |  Konzum

Gostilna Dobnikar, Topol

Na kivi kolinah

 • ocena: 2 / 5

kivi koline

kivi koline
foto: Rudi Jazbec

 

 

 

Pripešačite proti Katarini s katerikoli strani, ni dvoma, da zlahka najdete Dobnikarja. Pri Dobnikarju režejo kivije od enajstih dopoldne do devetih zvečer, ob sobotah in nedeljah začnejo že ob osmih zjutraj, ob četrtkih pa jemljejo zalet pred vikendom. Telefon: 01 361 29 1001.

Specialitete:

kranjska klobasa z zeljem, kuhana vratina, pečenke.

Vina:

Cvelbarjev cvičk, sicer refošk in cabernet naših kombinatov. Za žganjeljube se bo našel kakšen sadjevec.

Za špas pri Dobnikarju smo odšteli okoli 6.000 SIT na osebo.

Pri Dobnikarju so se nekateri člani Ilovarjevega kvarteta nalezli prvih pivskih omotic še na turah s starši, a bilo je zdavnaj in na Katarini se je klima spremenila, pa ne samo zaradi elektronsko krmiljenih vrat, ki spuščajo ljubljanske planince na toplo. Ker je povpraševanje, še posebej konec tedna, veliko, in nuja ustreči vsem nič manjša, Dobnikarju niti ne bi zamerili brezosebne strežbe, saj vendar ne gre, da se navežeš na vsako stranko. Da se le na krožnikih znajde kaj domačega, da pogreje od športanja zlakotnjena usta. A kot vse kaže, so pri Dobnikarju vzeli geslo domače precej na okobal in so prejkone zadovoljni s profitom, ki ga kaže blagajna.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €