Vanja Pirc

8. 7. 2011  |  Mladina 27  |  Politika

Zaposleni Raščanu ne zaupajo več, in če ima podjetje še perspektivo, želijo pot nadaljevati brez dosedanjega lastnika in direktorja.

Medijska tajkunska zgodba

Matej Raščan je družbo Delo Revije spravil na rob prisilne poravnave

Konec?

Konec?
Tjaša Zajc

Največjo slovensko revijalno-založniško hišo Delo Revije čaka skrajno negotova prihodnost. Znano je, da so ji banke zaradi insolventnosti nedavno blokirale račune, zdaj pa je vodstvo potrdilo še ugibanja, da se družbi v mesecu dni obeta prisilna poravnava. Kot dodaja, naj bi bila to še vedno boljša rešitev od stečaja: »Ker je tekoče stanje družbe pozitivno, bo uprava družbe Delo Revije, d. d., predlagala začetek postopka prisilne poravnave, s katerim si lahko družba zagotovi uspešno sanacijo in omogoči nemoteno delovanje v prihodnje. Prisilna poravnava je najboljša možna rešitev tudi z vidika zaposlenih in honorarnih sodelavcev, saj bodo tako njihova izplačila obravnavana prednostno.«

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.