Tibor Rutar

14. 7. 2011  |  Mladina 28  |  Družba

Dvojni stroški med dopusti

Tudi na počitnicah boste plačevali stroške v svojem domačem bloku

Še do pred kratkim je veljalo, da ima vsak lastnik ali najemnik stanovanja v večstanovanjski stavbi pravico začasno spremeniti število uporabnikov stanovanja in se tako za čas odsotnosti katerega od članov gospodinjstva, če je ta daljša od 15 dni, izogniti plačilu nekaterih stroškov. Merilo za delitev stroškov vode in kanalščine je število uporabnikov, to pomeni, da vam do nedavnega že zgolj s pravočasno predložitvijo ustrezne dokumentacije, ki je dokazovala vašo odsotnost, teh stroškov ni bilo treba plačati. Ministrstvo za okolje in prostor pa po novem meni, da ta pravica ne pripada vsem enako.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.