Stavka v ponedeljek

/media/www/slike.old/mladina/tkratkivirant_bk.jpg

© Borut Krajnc

Po zadnjem sestanku med ministrom Gregorjem Virantom in pogajalci na strani sodnikov, ki se ga je minister udeležil le zato, ker mu to nalaga zakon, je bila predsednica sodniškega društva Janja Roblek nedvoumna: »Ponudbe z vladne strani, o kateri bi se lahko pogovarjali, ni bilo.« Virant je sicer res pred sodnike še zadnjič stopil z novo ponudbo, vendar, pošteno, te v javnosti niti ni opisoval (kot v primeru ponudbe zdravnikom) kot ponudbo, ki je druga stran ne bo mogla zavrniti. Pri sodnikih je minister pač tvegal, ker so za razmere javnega sektorja majhna skupina, a očitno se mu ni izšlo. Stavka bo tridnevna.

 

Celoten članek je na voljo le naročnikom. .

Zakup člankov

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890. Kodo, prejeto na telefon, prepišite v spodnje okence in takoj boste boste lahko dostopali do vsebin.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Mladina digital - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate .
Z dolgoročno NAROČNINO prihranite tudi do 25 %!

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.