Nove aretacije

/media/www/slike.old/mladina/tkratkipatria_bk.jpg

© Borut Krajnc

V okviru preiskave finskih pravosodnih organov o domnevnem podkupovanju v podjetju Patria, do katerega naj bi prišlo pri prodaji oklepnikov v Slovenijo in Egipt, je finska policija aretirala še štiri osumljence, le da so ti tokrat povezani z egiptovskim delom preiskave. Področnemu direktorju Patrie za Slovenijo Reiju Niitynenu je okrožno sodišče v Helsinkih medtem podaljšalo pripor. Kakšni so bili razlogi za takšno odločitev, še ni znano, o podaljšanju ali odpravi pripora pa bodo ponovno odločali čez dva tedna. Preiskava, povezana s Slovenijo, se medtem nadaljuje z zaslišanji in analizo zbranega gradiva. (vp)

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.