Peter Petrovčič

16. 7. 2008  |  Mladina 25  |  Politika

Brez sramu

/media/www/slike.old/mladina/tkratkiivan_agar_bk.jpg

© Borut Krajnc

Poslanska skupina LDS je vlado prijavila inšpektoratu za notranje zadeve. In sicer zato, ker se kljub temu, da je sama predlagala referendum o pokrajinah, ni prijavila kot ena izmed sodelujočih v kampanji. Vlada je namreč z davkoplačevalskim denarjem in brez obveznega računa za referendumsko kampanjo izvedla vseslovensko propagandno akcijo za svoj predlog pokrajinske zakonodaje. Vlada, ki jo z glavo skozi zid nasproti novim pokrajinam vodi minister za lokalno samoupravo Ivan Žagar, ni sprejela niti sklepa, koliko denarja bo porabila za svojo kampanjo. Davkoplačevalci ne bomo nikoli izvedeli, koliko so zapravili.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.