Peter Petrovčič

26. 6. 2008  |  Mladina 26  |  Politika

Poziv poslancem

/media/www/slike.old/mladina/tkratkielena_peari_ml.jpg

© Matej Leskovšek

Predsednica YHD - društva za teorijo in kulturo hendikepa Elena Pečarič je v izjavi za medije povabila poslanke in poslance, naj za nekaj ur postanejo osebni asistenti pri eni izmed hendikepiranih oseb. Gre za akcijo, s katero želijo poslance prepričati o pomenu osebne asistence za hendikepirane, ki je po njihovem mnenju eden temeljnih pogojev za dosego enakopravnega in aktivnega življenja v družbi. V obvestilu, ki je bilo objavljeno tudi na spletnem portalu vest.si, še piše: »Prepričani smo, da vas bo taka izkušnja obogatila in vam koristila pri vašem delu ter v bodočih odločitvah.« Veliko bo povedal že odziv poslancev.


 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.