Borka

27. 6. 2008  |  Mladina 26  |  Politika

Verve Remixed 4

2008, Verve

/media/www/slike.old/mladina/ploe3.jpg

Kompilacije remiksov iz katalogov velikih (jazzovskih) institucij, pa tudi tiste, ki niso nujno vezane na eno založbo, so praviloma predvidljive, osladne in "prijetne za uho" širših množic. No, Verve je nekakšna izjema v poplavi povprečnih zbirk, s katerimi nas bombardirajo zadnja leta. Ta sicer precej konvencionalna jazz velikanka, ki v preteklosti ni nikoli tvegala ali poskušala biti progresivna, ima dober nos za izbor remiksarjev, ki niso največja imena elektronike, ampak izvajalci, ki so pokazali nekaj svežine. Že četrtič so material ničkolikokrat predelanih izvajalcev (James Brown, Dinah Washington) dobili v roke nekateri izmed zanimivejših didžejev in producentov zadnjih let - tokrat Mocky, Diplo, Pilooski in drugi. Nerevolucionarno, a nezlajnano.
+ + +

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.