Peter Petrovčič

25. 9. 2008  |  Mladina 39  |  Politika

Zbogom!

/media/www/slike.old/mladina/tkratkibandrej_bajuk_bpet.jpg

© Borut Peterlin

Volitve ne poznajo milosti, še včeraj v vladi in v parlamentarni večini, zdaj že odpisani. Zbogom, ministri Lovro Šturm, Dimitrij Rupel, Gregor Virant, Milan Zver, Andrej Bajuk, Dragutin Mate, Vasko Simoniti, Janez Podobnik, Mojca Kucler Dolinar, Zofija Mazej Kukovič, Marjeta Cotman, Iztok Jarc, Andrej Bručan, Janez Drobnič in poslanci Alojz Sok, Dimitrij Kovačič, Marjetka Uhan, Bogomir Zamernik, Josip Bajc, Jožef Horvat, in zbogom, Nova Slovenija. Čeprav nekateri še upajo, Rupel recimo računa na izseljenske glasove, verjetno odhajajo kar vsi. Pogrešali vas bomo, volivci pa očitno prav nič.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.