Peter Petrovčič

25. 9. 2008  |  Mladina 39  |  Politika

Zadnji udarci

/media/www/slike.old/mladina/tkratkilovro_turm_bpet.jpg

© Borut Peterlin

Janševa vlada očitno že pospravlja za sabo, v sredo je recimo na dopisni seji sprejela sklep za sklenitev pogodbe o financiranju javnega zavoda Študijski center za narodno spravo, ki ga je ustanovila aprila letos, soglasje k programu dela pa dala šele slabe tri tedne pred volitvami. Pogodbo bo podpisal Lovro Šturm, prednostna naloga centra za narodno spravo pa bo, kot pravijo sami, »zbiranje dokumentov in pričevanj še živečih političnih zapornikov, izgnancev, disidentov, žrtev totalitarnih režimov in njihovih potomcev ter tistih, ki so trpeli zaradi kršenja človekovih pravic in nasilja totalitarizmov na Slovenskem v 20. stoletju«.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.