Peter Petrovčič

27. 11. 2008  |  Mladina 48  |  Politika

Višja branost

/media/www/slike.old/mladina/tkratkimladina_ml.jpg

© Matej Leskovšek

Po najnovejših podatkih raziskave Revidirana prodana naklada Slovenske oglaševalske zbornice se je v trimesečju julij-september letos prodaja Mladine dvignila za dobrih tisoč prodanih izvodov, kar pomeni slabih osem odstotkov, in je najvišja v zadnjih štirih letih. Poleg Mladine je naklada malenkost zrasla tudi dnevniku Finance, sicer pa je v skladu z negativnim trendom za tiskane medije vsem drugim resnejšim dnevnikom in tednikom naklada spet nekoliko padla in so tako vsi po vrsti spet prodali najmanj izvodov od konca leta 2004, odkar se izvaja raziskava.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.