Peter Petrovčič

4. 12. 2008  |  Mladina 49  |  Politika

ŠOS opozarja ljubljanski ŠOU

/media/www/slike.old/mladina/tkvos_8024_b5.jpg

© Borut Peterlin

Ljubljansko ŠOU, ki je kljub le delno izvedenim volitvam v študentskem zboru vseeno potrdila staro novo vlado, je zdaj k izvedbi demokratičnih volitev pozvala tudi Študentska organizacija Slovenije (ŠOS). Slednja tudi temeljito preiskuje legitimnost volitev. Vse to kljub temu, da tudi v organih ŠOS sedijo predstavniki vodilne ljubljanske študentske opcije SAS-a, nekakšne študentske desnice. Je strah SAS-a pred porazom na delno ponovljenih volitvah in sestopom z vlade res tako velik, da so se bistvene kršitve pojavile pred volitvami, med njimi in po njih, ko vodilni na ŠOU enostavno ne dovolijo izvolitve manjkajočih poslancev?

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.