Interpelacija ni uspela

/media/www/slike.old/mladina/tkvkresal_bk.jpg

© Borut Krajnc

V dneh pred interpelacijo je bila javnosti predstavljena Peticija podpore izbrisanim, ki jo je podpisalo več kot sto uglednih Slovencev, tudi akademikov z ljubljanske pravne fakultete, s prvopodpisanimi Mileno Zupančič, Svetlano Makarovič in dr. Alenko Šelih. Katarina Kresal je odšla v državni zbor kot ministrica za notranje zadeve, verjetno že stotič pojasnila, kaj počno na ministrstvu in kako urejajo primer izbrisa, ter koalicijskim poslancem pojasnila še pomen ustavnega sodišča in njegovih odločb. In na koncu iz državnega zbora tudi odšla kot ministrica za notranje zadeve.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.