Peter Petrovčič

18. 6. 2009  |  Mladina 24  |  Politika

Volitve brez pomena

/media/www/slike.old/mladina/tkvb520090607_6204.jpg

© Borut Peterlin

Državna volilna komisija je v Argentini razpisala naknadne volitve v evropski parlament. Te bodo 5. julija oziroma štele bodo vse glasovnice argentinskih Slovencev, ki bodo v Slovenijo prispele do 13. julija. Argentinski Slovenci niso mogli glasovati, ker zaradi stavke argentinske pošte sploh niso prejeli volilnega gradiva. Je pa vprašanje, koliko glasovnic bo prispelo nazaj, udeležba v tujini živečih Slovencev je vedno zelo nizka, še toliko bolj, ker gre za evropske volitve, in še posebej zato, ker naknadne volitve ne bodo imele vpliva na prerazporeditev mandatov, ker so vse razlike večje od števila argentinskih volivcev.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.