V Direkciji Rolanja resno razmišljamo o zmanjšanju obsega rubrike, saj je minister Žbogar tako puščoben, da niti pol vica ni mogoče narediti o njem. (ali pa nam vrnite dimsija rupsija press)

Najslavnejša Stewardesa, ki krmili Barbikin kabinet, je bila tri dni pred spodletelim atentatom na skrivni lokaciji v motelu Plitvice pred Zagrebom. (šefu je skušala uresničiti željo, da bi se pridružil kennedyju press)

Imamo patrie in smo najmočnejša sila na Balkanu! (ministrica je malce spremenila ime - po vzorniku v jelico ljubičić press)

Varuhinja gledalcev Mišika se je odločila za samoukinitev. (gledalcev nacionalke ni več press)

Barbara Brezigar je na dobri poti, da ji General Glanzkopf vrne predsedniško zobno protezo, odvzeto po izgubljenih predsedniških volitvah. (le magnusa berglunda mora postaviti pred sodišče press)

Ker so v spontani in organizirani skrbi za varnost Generala Glanzkopfa in njegove neveste hrabri Drežničani dosegli stoodstotni uspeh, bodo odlikovani. (najzaslužnejši bodo deležni patriotskega poljuba stotnika Krkoviča, v lica pa jih bo uščipnila eva irgl - (ex)braun press)

Minil je le dober teden, odkar je Voščenka prispel v nebesa, pa se je že začel novi brezglavi eksodus. (v palestino je že zbežal sin, sledita mu sveti duh in oče press)

Glede na izdatne stroške za izobraževanje poslancev bi lahko prihranili tako, da bi zakonodajno oblast prevzel kar otroški parlament! (s tem, ko bi za poslance izvolili samo šolajoče se mlade, bi se izognili takim problemom, kot je »afera marinič«, da niti ne govorimo o astronomskih stroških grimsovega doktorata press)

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje: