Peter Petrovčič

18. 2. 2010  |  Mladina 7  |  Politika

Točka za Barbaro

/media/www/slike.old/mladina/tkvzalar_krlec_botjan_bk.jpg

© Borut Krajnc

Služba vlade za zakonodajo je zloglasna navodila za uporabo državnotožilskega reda ministra Aleša Zalarja v nekaterih točkah spoznala za neskladna z zakonom. Barbara Brezigar, ki je zatrjevala prav to, začasno slavi. Državni sekretar na ministrstvu za pravosodje Boštjan Škrlec pa je mnenje zakonodajne službe prav tako označil kot zmago ministrstva v boju zoper tožilsko samovoljo. Navodila bodo na ministrstvu popravili in kar se da hitro poslali vsem okrožnim državnim tožilstvom. Če je Brezigarjeva v zadnjih tednih preživela prav vse izgubljene bitke, bodo sedaj eno morali vzeti v zakup tudi na ministrstvu

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.