Ukinimo vojsko

/media/www/slike.old/mladina/tkvukinimo_vojsko.jpg

Parlamentarni odbor za obrambo bo 18. marca obravnaval »vprašanja, ki jih odpira Mladinina peticija Ukinimo vojsko«. Mladina že dober mesec dni zbira podpise za peticijo o radikalnem zmanjšanju slovenske vojske. Peticijo je najprej podpisalo več kot dvajset uglednih javnih osebnosti, do zaključka redakcije pa je pod Mladinino peticijo že 7450 podpisov posameznikov. Peticijo Ukinimo vojsko lahko podpišete na internetnem naslovu www.mladina.si ali pa svoj podpis (ime, priimek in mesto prebivališča) pošljete na naslov uredništva (Mladina, Dunajska 51, SI-1001 Ljubljana).

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.