Peter Petrovčič

15. 4. 2010  |  Mladina 15  |  Politika

Ovaden širši vrh LDS

/media/www/slike.old/mladina/tkvjelini_bk.jpg

© Borut Krajnc

Predsednik SNS Zmago Jelinčič, odkar je osumljen kaznivega dejanja dajanja podkupnine, vsepovprek ovaja politike. V sredo je ovadil tudi predsednico LDS Katarino Kresal, pravosodnega ministra Aleša Zalarja in druge neznane visoke predstavnike LDS, ker naj bi s pogojevanjem obstanka v koaliciji storili istovrstno kaznivo dejanje kot on. Jelinčič je tako ovadil celotni svet stranke LDS (skupaj okoli 80 članov stranke) in tudi predsednika vlade Boruta Pahorja, ki je »podkupnino« sprejel. Z LDS so v odzivu na ovadbo sporočili, da v njej ne najdejo pravne podlage.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.