Tjaša Zajc

 |  Mladina 17

Katoliška kontracepcija

Spolnost brez umetnih pripomočkov

100% naravna spolnost

100% naravna spolnost
© iskreni.net

Na strani Zavoda iskreni.net se lahko prijavite na tečaj naravnega načrtovanja družine (NND). Katoliški družinski portal spodbuja k odgovornemu starševstvu, zavzema se za »pravo«, torej heteroseksualno družino ter odločno nasprotuje splavu in kontracepciji. S temi posegi po mnenju ustvarjalcev spletne strani iz sebe delamo boga. »Če lahko opišemo razliko med evtanazijo in naravno smrtjo, lahko vidimo tudi razliko med kontracepcijo in NND. Gre za enako razliko,« med drugim preberemo na strani, kjer spodbujajo k udeležbi na tečaju NND.
Zanj bodo ženske odštele 110 evrov, moški 40. Seveda lahko privarčujete s hitro prijavo, popust imajo študenti, brezposelni, imetniki posebne družinske kartice in donatorji iskreni.net. Organizator tečaja zagotavlja »100-odstotno garancijo zadovoljstva: v primeru, da ne boste zadovoljni, vam kadarkoli denar vrnemo v celoti!«.
Mogoče pa vas bo o koristnosti udeležbe na tečaju še dodatno prepričal proizvajalec kondomov Durex, ki na svoji spletni strani zagotavlja, da je »naravno načrtovanje družine do 98-odstotno zanesljivo«, a hkrati dodaja, da ima tudi nekaj slabosti. Recimo, da so dnevi, ko se je treba izogibati spolnim odnosom. A katoliške organizacije takšna malenkosti verjetno ne moti.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članek, je cena 4,2 EUR. S tem nakupom si zagotovite tudi enotedenski dostop do vseh ostalih zaklenjenih vsebin. Kako do tedenskega zakupa?

Pošljite SMS s vsebino MLADINA2 na številko 7890 in prejeto kodo prepišite v okvirček ter pritisnite na gumb pošlji

Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

Tedenski zakup ogleda člankov
Za ta nakup se je potrebno .

4,2 €

Za daljše časovne zakupe se splača postati naročnik Mladine.

Mesečna naročnina, ki jo je mogoče kadarkoli prekiniti, znaša že od 15,8 EUR dalje:

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.