Peter Petrovčič

11. 11. 2010  |  Mladina 45  |  Politika

Vetrnic še ne bo

/media/www/slike.old/mladina/tkvvolovja_arhiv_mladine.jpg

© Arhiv Mladine

Saga o vetrni elektrarni na Volovji rebri, kljub ponovni odločitvi ministrstva za okolje, da Elektro Primorska lahko začne postavljati vetrnice, ne bo kmalu končana, saj so v društvu za zaščito ptic, DOPPS-u, že napovedali tožbo na upravnem sodišču. Ta postopek namreč prav tako kot dosedanji postopki zadrži gradnjo vetrne elektrarne. Vendar pa se gradnja vetrnic približuje, saj so bili na DOPPS-u prepričani v njim naklonjeno odločitev ministrstva, pa se to očitno ni zgodilo. Če jim ne bo pritrdilo niti upravno sodišče, bo investitor gradnjo lahko začel.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.