Peter Petrovčič

17. 2. 2011  |  Mladina 7  |  Politika

Nenavadna tvorba razpada

/media/www/slike.old/mladina/tkvmagajna_bk.jpg

Takoj po tem, ko se je poslanska skupina nepovezanih poslancev začela resno pogovarjati o vstopu v koalicijo, je ta nenaravna tvorba praktično razpadla. »Kolega Magajna naju je izdal, saj ni spoštoval dogovora, da se o stališčih najprej pogovorimo znotraj poslanske skupine,« pravi Žnidaršič. Formalnega sodelovanja s koalicijo ne bo, o neformalnem se bosta zdaj z Rizmanom pogovarjala ločeno. Naveza dveh poslancev, ki sta iz koalicije izstopila iz enega, in poslanca, ki je izstopil iz nasprotnega razloga, še vedno ostaja skupaj, zdaj izključno zaradi »strokovne in administrativne podpore«, ki so jo deležne poslanske skupine.

 

Celoten članek je na voljo le naročnikom. .

Zakup člankov

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890. Kodo, prejeto na telefon, prepišite v spodnje okence in takoj boste boste lahko dostopali do vsebin.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Mladina digital - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €

Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate .
Z dolgoročno NAROČNINO prihranite tudi do 25 %!

Pisma bralcev pošljite na naslov pisma@mladina.si. Minimalni pogoj za objavo je podpis z imenom in priimkom ter naslov. Slednji ne bo javno objavljen.