Ukinitev oddaje GOOL

Ali se nam obeta ukinitev TV Dnevnika?

Menda ljudje v poletnem času manj gledamo televizijo. Temu primerno se obnašajo tudi ljudje na naši javni televiziji, ki so nam pripravili poletno shemo. To pomeni, da predvajajo ponovitve najrazličnejših oddaj. Zgodi se tudi, da nam prodajo športni dokumentarec, kako se športnik pripravlja na olimpijske igre v Sydneyju, čeprav so se olimpijske igre končale že pred tremi leti. Naši televizijci raje kot s programom svojo energijo trošijo nekje na grških plažah z izgovorom, da se pripravljajo na olimpijado v Atenah. Kljub poletni shemi pa naročniki nismo bili deležni poletnih naročnin. Aktualne oddaje, kot je na primer Gool, pa so ukinili, ker naj ne bi bilo dovolj gledalcev in ker morajo vložiti preveč energije. Gledanost oddaje je bila menda dveodstotna, kar je le odstotek manj, kot je v nekaterih dneh dosegal TV Dnevnik, ki pa ga navkljub veliko večjim vložkom najverjetneje ne bodo ukinili. Glede na to, da so pregledi nogometnih prvenstvenih tekem v tujini ene najbolj gledanih oddaj, smo povprašali na Združenje prvoligašev, kaj oni menijo o ukinitvi oddaje Gool.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €