Koga se je spet ustrašil Janša?

Janša in Bajuk sta se izognila medijskemu soočenju

Edina opozicija LDS?

Edina opozicija LDS?
© Denis Sarkić

RTV Slovenija oddajo Pod žarometi predvaja v prime timu. Odločitev za elitni programski termin je seveda logična, v oddaji naj bi sodelovali vplivni slovenski politiki, gospodarstveniki, strokovnjaki, pač množica gostobesednih gostov, ki se odziva na aktualne teme. Aktualna tema tega meseca je seveda interpelacija, cilj torkove edicije pa so bili neskromni odgovori na vprašanja o politični potezi Koalicije Slovenije. O interpelaciji naj bi se povprašalo vseh osem predstavnikov parlamentarnih strank, ki bi odgovorili tudi na vprašanje, ali interpelacija "nima zveze z realnostjo ali pa je verna odslikava tega, kako je vlada v štirih letih upravljala z državo". Napoved je obetala medijsko političen spektakel pod taktirko Rosvite Pesek.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €