Alkohol in šport

Pivovarne so dovoljene, pivo pa je prepovedano

Reklamiranje alkohola

Reklamiranje alkohola
© Denis Sarkić

V preteklih štirinajstih dneh se je na novogoriški zelenici in tudi na naših TV-ekranih, pred našimi očmi torej, danski nogometni prvak Koebenhavn proti našim prvakom trudil napredovati v ligo prvakov in se nazadnje osmešil. No, glavni sponzor, zapisan tudi na dresih Dancev, je mega pivovarna Carlsberg. Tudi pri nas tovrstno sponzoriranje cveti. Kot lahko jasno razberemo z dresov celjskega nogometnega kluba, je eden njihovih pomembnejših sponzorjev pivovarna Veltins. Nekateri slovenski klubi imajo ime tovrstnega sponzorja kar v imenu kluba, NK Maribor Pivovarna Laško, RK Celje Pivovarna Laško, KK Union Olimpija, včasih se ekipa celo imenuje izključno po sponzorju - KK Pivovarna Laško.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €