Nova reprezentanca

Oblak odpisal Zlatka Zahoviča

Goriški reprezentant: Matej Mavrič

Goriški reprezentant: Matej Mavrič
© Denis Sarkić

Goriški uspeh na tekmi drugega kroga kvalifikacij za Ligo prvakov je dodobra pretresel tudi prvi seznam reprezentantov, ki ga je v ponedeljek pripravil novi selektor Brane Oblak. Na širšem seznamu so trije igralci državnega prvaka Hita Gorice. Branilca Matej Mavrič in Aleš Kokot ter zvezni igralec Andrej Komac. Koliko bosta branilca slovenskih prvakov sploh lahko pomagala izbrani vrsti, je vprašanje, še zlasti po neprepričljivi predstavi proti Monacu v prvi tekmi tretjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov. Mnogi so računali, da bo Oblak ob pomladitvi poklical tudi trenutno najboljšega strelca iz Nove Gorice Janija Šturma, vendar se je Oblak odločil v napadu preizkusiti (še mlajša) Zlatka Dediča in Boruta Semlerja, sicer člana Parme oziroma Bayerna. Med napadalci sta še Ermin Šiljak, ki igra na Kitajskem, in Mile Ačimovič, ki uspešno nastopa za francoski Lille.

 

Zakup člankov

Celoten članek je na voljo le naročnikom. Če želite zakupiti članke za daljše obdobje, se morate prijaviti. Prijavite se . Ostala ponudba naročniških paketov se nahaja TUKAJ.

Celotna številka Mladine je vaša za 3,7 evra. Za nakup tedenskega dostopa do vsebine pošljite SMS z vsebino MLADINA2 na številko 7890.

 
Nakup prek telefona je mogoč pri operaterjih Telekomu Slovenije in A1.

Članke lahko zakupite tudi s plačilnimi karticami ali prek storitve PayPal

 • Tedenski zakup ogleda člankov
  3,7 €
 • Polletni zakup ogleda člankov
  75 €
 • Letni zakup ogleda člankov
  149 €
 • Spletna Mladina - mesečna naročnina na spletne vsebine, prekini kadarkoli
  14 €